27 Eylül 2009 Pazar

."is anywhere better than here?".

.kapattığında kapıyı, geride endişe kalmasa istersin. çıkıp gittiğin gibi dönmeyebilir hatta hiç dönmeyebilirsin. sessizliği ve yalnızlığı arzulaman garipçedir kimilerine göre. önemsemez, aldırmazsın ama patlarsa ya bir gün beklemediğin vakitlerde. henüz berraktır ruhun, durgundur suların ama karşı konulamaz biçimde yükselince ses, biraz yıkılır mutluluklar. umutlu yanı söner belki yüzünde, tekrar gitmek istersin, ya da hiç gelmemiş olmak. ufak kaçışların hayalinde...

24 Eylül 2009 Perşembe

."say goodbye to the city".

.bugün yeniden gitmek düştü içime, çokça yakındı, haydarpaşa'dan eve dönmeyi neden severim sanırsın, her an eskişehir trenine atlayabilirim deli anımda. okuyacağım bu akşam, sakince, tindersticks eşliğinde, belki de az biraz yazarım, geldikçe kelimeler içimizde tutmaya gerek yok sessizliğini koruyabildikçe insan, tercihimdir.
çokça garipçeyim. delice.

19 Eylül 2009 Cumartesi

."finally found my life, i'm finally free".

.bir adımla başladı her şey,her adımda yaklaştığım-uzaklaştığım ama esas dinginleştiğimdi mevzu. şehre dönmedi ruhum, hala evini bulmak umuduyla olmasa da aramakta serin, gölgeli, dikenli patikalarda. hala yürümekte. dönüş yok eski şehir hayatına, huzurluyum.