17 Ağustos 2007 Cuma

sonsuz tekrar üzerine

teknolojinin nimetlerinden faydalanıp tek bir şarkıyla doldurmak geceyi.sonsuz tekrarlarla boğulmak.bir nevi işkence, bir nevi haz.kendini yormak istemesi insanın."playlist" gereksiz.tek şarkı.garip bir döngüye kaptırıp boğulmak.her baştan başlayış yenilenen değil yinelenen bir bunalım.her 00:00 anında kadehi kaldırıp yudumlamak,yeni bir kadeh istemek-bol votkalı-orta kat tadını aramak ama asla anlatamamak.salt müzik ararken gürültüye katlanmak zorunda kalmak.
"gitmezdim,sen gelmesen bahar"
tek başına dipleri ararken bulamayacağını bildiğin halde zorlarsıon nedensiz.neden diye sorgulaman gereksizdir oysa ki.nedensizliğe alış.

the beta band üzerine çeşitlemeler-1

eski bir albüm, eski bir albüm kapağı, eskimiş."2.el" çeşitlemeler deryasında göze çarpmayan değerli parçalar.zihni'nin vazgeçilmezliği.o kapıdan girince herşeyin üst üste yığılı ama garip ve kendine özgü düzeni.odam dağınık değil,ama annem anlamaz bunu.temel mantık zihni düzeni.
tesadüflerin ard arda sıralandığı bir günü bitirmek için son durak.tesadüfen orada bulunacak bir albüm,yıllardır arzulayıp elde eldilemeyen.hem de eski sahip(ler) üzerine hayaler kurup öyküler yazma ihtimalleri.ertelemk düşüncesi uygun değil buraya...